Sider

tirsdag den 1. oktober 2013

Halloween

Så blev det første oktober og det betyder i dette hus, at det er Halloween. Vi elsker Halloween og bruger hele denne måned på, at have pyntet op og hygge os med de skønne lys, farver og andet uhyggeligt pynt. Det er simpelthen, så hyggeligt og så for jeg også lige gjort hovedrent. Der hvor pynten skal op, så skal der da også være rent. Det er bare så hyggeligt, at tage et enkelt stykke af huset og gøre det rent, for så at pynte det rigtig fint op. Der bliver pyntet alle steder, så der bliver rigtig flot og rent alle vegne :)

Her er det hoveddøren der blev udsat for Halloween pynt. Det er andet år vi holder Halloween, så vi har endnu ikke så meget pynt, men det kommer helt sikkert i år. Hvert år kommer der lidt mere pynt til (det samme sker til jul :)). Spøgelset er et dørskilt, så folk kan se hvem der bor her :) 


Her er en reol der fik lidt ekstra pynt med flere farvede græskar og to keramik græskar på toppen. Græskarene på selve reolen er foldet af papir. Det er en form for origami, som er nemt at lave, når man lige finder teknikken. Ansigtet er tegnet på, så du kan helt selv bestemme, hvor sød eller vred den skal være :) Jeg lavede lidt forskelligt, da jeg kan lide både det søde, det sure og det uhyggelige. 


Vinduerne i stuen ser alle sammen sådan her ud. Manden i huset ville helst have, at de var ens, så han fik hvad han ønskede, selvom det ikke lykkedes 100 procent, men det ser han ikke - det er bare en detalje. Jeg syntes det er rigtig hyggeligt, at være i stuen, når der er lys i vindueskarmen og en masse hygge. 


Lad os se nærmere på hvad der er i vindueskarmen. Det kan jo være svært, at se på billedet. Her er lysestager af vinglas med græskar og træspåner. Det er nogle lange tynde træ lignende spåner, som jeg fik i en pakke med chokolade og anden lækker pynt :) Her er den lille forskel mellem vinduerne. To forskellige lysestager. De er nemme at lave og pynter rigtig fint. Syntes du de skal ændres senere, så er det også rigtig nemt og hurtigt. 

 

Vindueskarmen den ene vej med et lysende spøgelse for enden og den anden vej med den oven over omtalte lysestage. De sorte og lilla ting er edderkopper. De er virkelig dekorative og ret nuttede (hvis man kan sige det om edderkopper :)).


Så er der banneret i toppen af vinduet. Lavet med forskelligt papir og så en snor igennem det hele, så hver vimpel kan holde sig selv. De er rigtig fine og giver lige lidt ekstra sjov til Halloween vinduet. Ikke særlig dansk, men det er traditionen heller ikke, så det er vel okay : )


 Så blev vores udstillings skab (det kalder jeg det) også lige pyntet med græskar og spøgelser. Det ser bare super hyggeligt ud og giver lidt ekstra hygge ved spisebords området. 


Når vi kigger nærmere på hvad der er inden i skabet ser det sådan her ud. Tre sæt blomster med græskar hoveder. Hvis du gerne vil vide hvordan du laver de røde blomster, så tryk på billedet og du kommer videre til det rigtige indlæg. De to andre er der ikke kommet en DIY på endnu, men det kommer. 

 

Vaserne her er lavet med garn og et glas og hvis du vil se hvordan de er lavet, så tryk på billedet. De har fået to spøgelser som selskab. Det er meget simpelt, men hyggeligt. 


To af hylderne på lidt tættere hold. Den øverste hylde bliver anderledes, da jeg rykkede lidt rundt på det undervejs. 


Kæmpe rislampe græskar med party tilbehør ved siden af. Der ligger edderkopper, spindelvæv og kakkelakker på hylden også :) 


Party delen lidt tættere på.


Græskarret lidt tættere på. 


De to nederste hylder, som de kom til at se ud til sidst :) Selv sparegrisen er blevet pyntet til Halloween med edderkopper :)


Det var dagens op pyntning. Se med igennem denne måned for der vil komme mere og jeg håber på en del nyt pynt også. Indtil videre er det bare det gamle pynt der kommer op 

Årets ønskeliste:

En Halloween Guirlande
En heks (eller to)

Ses snart igen

Happy Halloween !!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar